Konfliktus kezelés

Egyes nagy, világszerte ismert eszmerendszerek szerint, a világ és az ember léte tulajdonképpen a "jó és a rossz harca". No igen, de mégis melyik a jó és melyik a rossz, abban a mindenkori harcban? Sajnos ez utóbbi kérdésben már konvencionálisan konfliktuózusak a vélemények.

Mi emberek, a hétköznapi életünkben is számolatlanul találkozunk ezzel a problémával. Rengeteg dolgot érzünk igazságtalannak, dühítőnek, szemtelennek, erőszakosnak vagy rosszindulatúnak, stb. Számos esetben hangot adunk e meggyőződésünknek. Esetleg csak szeretnénk hangot adni, de mégsem tesszük. Esetleg vívódunk. A szóvátétel, a hallgatásunk, vagy a vívódásunk miatt pedig támadások érnek minket, vagy épp ellenkezőleg elhalad felettünk az események sora, tudomást sem véve érzéseinkről..

Hogy melyik a jó és a rossz mindebben? Hogyan juthat érvényre véleményünk egy konfliktuózus helyzetben? Egyáltalán hogyan létezzünk az ellentétek, illetve mások és önmagunk indulatai közepette?

A konfliktuskezelés témája mindez. Tanulságos útra lép, aki önmagára vonatkozóan elmélyed benne. Ha nem is lesz erőfeszítésektől mentes az út.

Keressen fel minket, ha ilyen kérdések kapcsán igényli közreműködésünket:
info@krateria.hu
36-20-2435892

© Minden jog fenntartva.

Kratéria Kft.